Verhuur

Wij hebben een groot assortiment verhuurmachines, heeft u een klus die om gereedschap vraagt die u niet heeft, of gebruikt u het te weinig om aan te schaffen? Kijk dan bij het tabblad verhuur welke machines wij aan kunnen bieden, staat u gewenste machine er niet tussen vraag dan naar de mogelijkheden aan een van onze medewerkers.

Slijpen

Het verzorgen van al uw slijpwerk kunt u aan ons overlaten, is het niet meer rendabel om het te slijpen geven wij u een eerlijk en betrouwbaar advies. Is het nog wel te slijpen dan bent u het gereedschap ongeveer 1 week kwijt en krijgt u het als nieuw terug.

Sleutel

Bent u een sleutel kwijt? Wij kunnen met de originele sleutel een nieuwe sleutel slijpen. Ook is het mogelijk om een cilinder te laten maken op een gewenste sleutel.

Otoplastieken 

Gehoor is één van de belangrijkste zintuigen van ons lichaam. Het zou natuurlijk heel vervelend als uw gehoor plotseling beschadigd raakt. Daarom bieden wij op maat gemaakte oordoppen aan, die beschermen u voor gehoorschade.

Heeft u vragen of interesse? Vraag bij ons naar de mogelijkheden. Heeft u een probleem? Wij denken graag mee voor een goede oplossing.